Vizita doamnei Olivia Toderean, director general al Departamentului Afaceri Globale și viitor ambasador al României în Republica Arabă Egipt

Institutul Diplomatic Român a avut onoarea de a primi vizita doamnei Olivia Toderean, director general al Departamentului Afaceri Globale și viitor ambasador al României în Republica Arabă Egipt. Cu această ocazie, E.S. a susținut o prelegere pentru tinerii diplomați ai Ministerului Afacerilor Externe pe tema “Abilități de Redactare a Discursurilor”.

Prelegerea a abordat atât latura teoretică a subiectului, oferind o analiză detaliată a principiilor fundamentale ale redactării discursurilor, cât și cea practică, incluzând exemple concrete și exerciții interactive pentru a dezvolta abilitățile de scriere a discursurilor.

Îi mulțumim pe această cale doamnei Olivia Toderean pentru prezentarea sa captivantă și îi urăm mult succes în viitoarea sa misiune diplomatică.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.