“The Challenges of the Global Economy in an Uncertain and Interconnected World.”

Institutul Diplomatic Român (IDR) a avut plăcerea de a găzdui prelegerea susținută de viceprim-ministrul afacerilor externe al Republicii Orientale a Uruguayului, dr. Nicolás Albertoni, intitulată, captivant, “The Challenges of the Global Economy in an Uncertain and Interconnected World.”

Acest eveniment de marcă este rezultatul strânsei colaborări dintre IDR și Instituto Artigas del Servicio Exterior, Republica Orientală a Uruguayului, conform Memorandumului de cooperare încheiat între cele două instituții. De asemenea, prelegarea a fost co-organizată de Ministerul Afacerilor Externe al României, încadrându-se în contextul consultărilor bilaterale.

Tema prelegerii a adus în prim-plan aspecte esențiale ale economiei globale, amplificate într-o lume marcată de incertitudine și interconectivitate. Dr. Nicolás Albertoni a împărtășit audienței perspective semnificative, oferind insight-uri prețioase asupra provocărilor și oportunităților cu care se confruntă comunitatea internațională în acest context complex.

Discuțiile intense și interacțiunile din cadrul evenimentului au demonstrat importanța dialogului deschis și a schimbului de idei în abordarea problemelor cu care se confruntă economia globală contemporană.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.