Semnarea memorandumului între Școala Diplomatică din Armenia și Institutul Diplomatic Român

Pe 18 septembrie, a avut loc o întâlnire între Ambasadorul Vahe Gabrielyan, director al Școlii Diplomatice din Armenia și doamna Liliana Popescu-Bîrlan, director general al Institutului Diplomatic Român.

Directorii au discutat probleme legate de dezvoltarea cooperării și implementarea proiectelor comune. Domnul Ara Margarian, șeful Departamentului European al Ministerului Afacerilor Externe din Armenia și domnul Cornel Ionescu, ambasadorul României în Armenia, au participat de asemenea la întâlnire.

După întâlnire, a avut loc o ceremonie de semnare a unui memorandum privind cooperarea între Școala Diplomatică din Armenia și Institutul Diplomatic Român. Ulterior, a urmat o întâlnire a doamnei Popescu-Bîrlan cu diplomații și studenții Școlii Diplomatice.

De asemeneea, în cadrul vizitei doamnei director general al Institutului Diplomatic Român, au fost organizate vizite la Matenadaran – Institutul de Manuscrise Antice Mesrop Mashtots și la Muzeul-Institutul Genocidului Armean.

News / Announcements – Diplomatic School of Armenia (diplomaticacademy.am)Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.