Mihai Constantinescu, a participat joi 4 aprilie, la masa rotunda intitulată “Parteneriatul de securitate ucraineano-român în contextul integrării Ucrainei la NATO”

Institutul Diplomatic Român a marcat cei 75 de ani de existență a NATO la Cernăuți.

Mihai Constantinescu, coordonatorul Compartimentului de Studii Diplomatice, a participat joi, 4 aprilie, la masa rotunda intitulată “Parteneriatul de securitate ucraineano-român în contextul integrării Ucrainei la NATO”.

Evenimentul, organizat de Consulatul General al României la Cernăuți și găzduit de Universitatea Națională “Iurii Fedkovici”, a reunit experți din Ucraina și România, discuțiile fiind axate pe provocările și oportunitățile extinderii Alianței Nord-Atlantice, pornind de la experiența României, stat membru NATO, din anul 2004.

În cadrul discuțiilor, au transmis mesaje de salut doamna Irina-Loredana Stănculescu, consul general al României la Cernăuți, domnul Alexandru Victor Micula, ambasadorul României la Kiev, și domnul Danut-Sebastian Neculăescu, ambasador & reprezentant permanent al României la NATO.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.