European Consortium for Political Research, General Conference, Praga, 4 – 8 septembrie 2023

European Consortium for Political Research, General Conference, Praga, 4 – 8 septembrie 2023.

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a 5 zile și a avut peste 2000 de participanți din mediul academic și de consultanță în politici publice și relații internaționale, cu prezentări de teme împărțite în 64 de secțiuni.

Dr. Alexandru-Ionuț Drăgulin a reprezentat IDR cu proiectul „The EU Foreign Policy and Europeanisation in the Context of Russian Invasion in Ukraine: the case of EU – Georgia Relations”. Prezentarea a fost susținută în cadrul panelului intitulat „Populism and Crises: An Interconnection?”.

Teme în dezbaterile conferinței (selectiv): reprezentare și participare politică în Europa; partide, lideri și mișcări populiste; imigrația în Europa și diversitatea culturală; diplomația digitală; strategii de securitate ale Uniunii Europene în vecinătatea estică; transformări în sistemul internațional după invazia rusă asupra Ucrainei; aspecte comparative în dimensiunea internațională a politicii interne din țările central-europene; analiza conexiunilor economice și a intereselor de securitate în Europa.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.