“Challenges of Modern Israel”

Vineri, 3 februarie, în cadrul IDR a avut loc lansarea volumului aniversar “Challenges of Modern Israel”, organizată de Centrul de Studii Israeliene Theodor Herzl”.

Evenimentul a fost moderat de Liliana Popescu (director general IDR) și s-a bucurat de prelegerile susține de Liviu Rotman (istoric și profesor univ. dr. la Facultatea de Științe Politice, SNSPA), Livia Szasz (traducător și director editorial Comunicare.ro), Madeea Axinciuc (profesor univ. dr. la Facultatea de Limbi Străine, UniBuc) și Cristian Pîrvulescu (decan al Facultății de Științe Politice SNSPA).

Dezbaterea a pus în lumină importanța volumului ca model de abordare a studiilor complexe, respectiv israeliene, de guvernare și regionale, cuprinzând 19 contribuții ale cercetătorilor din diverse ramuri academice, dintre care 11 aparținând mediului academic românesc. Fiecare studiu reprezintă o bază de dezbatere pentru cercetătorii pasionați de aspectele vieții socio-politice ale statului Israel, dar și privitoare la evoluții din regiune.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.