Ceremonia de absolvire a Programului de pregătire diplomatică de bază pentru noii membri ai Corpului Diplomatic și Consular al României, ediția 2023

La 13 mai 2024, Luminița Odobescu, ministrul afacerilor externe, a participat la ceremonia de absolvire a Programului de pregătire diplomatică de bază pentru noii membri ai Corpului Diplomatic și Consular al României, ediția 2023.

În cadrul evenimentului organizat la sediul MAE, ministrul a adresat un mesaj și a înmânat diplomaților certificatele de absolvire. În alocuțiunea sa, doamna ministru a vorbit despre contextul de securitate dificil în care este implementată în prezent politica externă a României și a rememorat aspecte complexe ale negocierilor diplomatice din cadrul instituțiilor UE.

Programul de pregătire diplomatică de bază pentru noii membri ai Corpului Diplomatic și Consular al României, a fost organizat de Institutul Diplomatic Român în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe în perioada mai-octombrie 2023.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.