Curs de formare și perfecționare profesională LEADERSHIP ÎN DIPLOMAȚIE ȘI GUVERNARE

Programul de formare profesională are ca obiectiv dezvoltarea abilităților manageriale și de leadership ale angajaților cu atribuții de conducere din structurile administrației de stat (directori, directori generali, secretari generali, secretari generali adjuncți, secretari de stat etc). Acesta este organizat de Institutul Diplomatic Român (IDR) împreună cu Mindfulness Institute și se adresează personalului de conducere din Ministerul Afacerilor Externe (MAE) și din instituțiile publice din România (ministere, agenții guvernamentale, prefecturi, primării etc.).

Diferitele crize regionale și globale cu care lumea se confruntă în prezent, precum și cele noi, care vor continua să apară, aduc cu ele o serie de provocări cărora cei aflați în poziții de conducere trebuie să le găsească soluții. Ritmul schimbării este deja extrem de alert și va continua să se accelereze, pe măsură ce relațiile dintre oameni, instituții, state și diferitele organizații internaționale sunt influențate și transformate de modificări majore în plan social, tehnologic și al sferelor de putere.

Subiectul acestui curs este reprezentat de o serie de modalități testate și validate pentru gestionarea provocărilor detaliate mai sus.

Instructorii aleși de IDR sunt experți de cea mai înaltă ținută profesională.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.